dissabte, 18 de juny del 2016

Sant Joan City té una Festa Major Infantil

El Quico i el Sendu a dalt de l'escenari fent ballar al públic assistent. Foto: A.S.P.

L’amenaça dels núvols d’esguerrar la festa va quedar en un no res, almenys el divendres.  El sol va ser el gran aliat dels milers de persones que van participar en el primer dia de la Festa Major Infantil.  

La 28ena FMI s’iniciava amb la Cercavila de Colors que va començar impuntual a causa d’uns problemes tècnics. La cercavila engegava des de dos punts diferents: un al carrer Manresa a l’entrada de Sant Joan City i l’altre, a l’Avinguda Montserrat davant del IES Quercus. Aquests dos punts van acabar trobant-se a la Plaça del Sidral on hi va haver el pregó a càrrec dels membres del Consell d’Infants del poble.

La Plaça Major va quedar petita. Foto: A.S.P.
Mica en mica la gent anava omplint la Plaça del Sidral. Després es va avançar cap a la Plaça Major. A dalt de l’escenari, el Quico, el Sendu, la Super Iaia i el Jou Missatges, ben escudats pels membres de l’aula de les arts del carrer, feien gaudir al públic assistent. Amb la plaça plena de gom a gom, va arribar l’esperada pluja de confeti. Els canons del Sidral projectaven quilos i quilos de confeti al cel de la Plaça Major. Els més petits ballaven, jugaven i el recollien.

Un cop va finalitzar la pluja de confeti, es va dur a terme el Sopar a la Fresca. Com a novetat d’enguany, la SINS BAND del SINS Cardener va amenitzar l’estona amb la seva música. A les 10 del vespre, les portes del Cal Gallifa es van obrir i els infants van poder gaudir d’un ball disco per posar punt i seguit a la FMI.

Activitats del dissabte
Dissabte és el torn de la merengada, ensabonada i ruixada. Es farà a les 5 de la tarda a la Plaça Major. I quan sigui fosc, Correfoc Infantil i Correfoc al Parc Catalunya amb l’espectacle FOC, FOC, CREMA, CREMA.

Les polseres de Protecció Civil
Recordar que Protecció Civil reparteix unes polseres identificatives per a menors d’edats per tal de reduir el temps de localització en el cas que es perdessin. 


El Sendu fent dansar a la Super Iaia. Foto: A.S.P.

Aquest era l'estat de la Plaça Major abans de què es llencés el confeti. Foto: A.S.P.
La gent espera a què es projecti el confeti. Foto: A.S.P.

La pluja de confeti va tornar a ser un èxit. Foto: A.S.P.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada