dilluns, 27 de juny del 2016

Opinions dels polítics santjoanencs


ALBERT MARAÑÓN (CSJ): “Faig una valoració hiperpositiva dels resultats d'En Comú Podem a Sant Joan i a Catalunya. Tornem a guanyar i consolidem un espai. Hi ha un gruix de gent que vota una candidatura d’esquerres, i una alternativa clara als partits tradicionals. Els resultats no han sigut flor d’un dia. Ara hem de traslladar aquestes expectatives a les municipals d’aquí tres anys”.


ÈLIA TORTOLERO (PSC): “Estem contents dels resultats a Sant Joan. Les esquerres han guanyat i això sempre és una bona notícia”.

"S’ha vist que Podemos no porta enlloc. Hem hagut de repetir eleccions i el PP ha incrementat el nombre de diputats. És una llàstima. Fa sis mesos podíem haver tingut un govern, i Pablo Iglesias no va voler”.


RAMON PLANELL (ERC): “Els resultats han anat força bé. Els votants d’Esquerra es mantenen. Hem fet un rècord de vots a Sant Joan. Tenim un votant molt fidel al programa i a la independència. A nivell estatal normalment trèiem molt mals resultats i darrerament la cosa ha canviat. El votant independentista s’està consolidant. Tenim una base forta”.


GIL ARISO (CDC): “A Catalunya les enquestes deien que trauríem cinc diputats i n’hem tret vuit”.
“No em preocupa massa el resultat de les eleccions. La gent ha repartit molt el vot a Sant Joan i a tot arreu i han pensat en clau espanyola”.

 “M’esperava que baixaria més el PSC”.

“Les eleccions han costat molts diners i tot segueix igual. Crec que la gent està cansada d’anar a votar. No hi ha hagut gaire motivació".


JOSEP LLUÍS JAVALOYES (PP): "Queda clar que tot i l'elevada taxa d'abstenció, i guiant-nos pels percentatges de les votacions, Sant Joan de Vilatorrada, cada vegada és menys independentista. La suma en percentatges de l'independentisme dóna 33,77% ( ERC – CDC) enfront dels 38,67% dels partits constitucionalistes. Els 24,91% restants, quan deixin d'estar confosos i no buscar només rèdits electorals, i es pronunciïn clarament, tindríem una estimació més real".

"Sigui com sigui, la valoració del Partit Popular a Sant Joan de Vilatorrada, d'aquestes eleccions, és molt favorable. Només agrair el suport de les 492 persones, que ens van fer confiança. Que sàpiguen que seguiren treball per tots els homes i dones del nostre poble, defensant les llibertats individuals, com a fi per aconseguir les llibertats col·lectives, pel bé del conjunt de la població".


NOTÍCIA RELACIONADA.

LES ESQUERRES GUANYEN A SANT JOAN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada