dissabte, 25 de juny del 2016

Els Vilatorrats perden pistonada

  • La reducció del pressupost ha afectat a la festa

Per primer any, la Festa Major Jove va dedicar una tarda a activitats esportives. Es va proposar fer un torneig de futbol, bàsquet i voleibol pel dimecres 22. Finalment, a causa de la poca participació, només es va poder fer un triangular de futbol a la pista exterior.

Aquest era l'ambient que es respirava en el Cercatasques. Foto: A.S.P.

El Cercatasques, una tradició que s’està perdent
La tradició d’anar de tasca en tasca va a menys. No en la vessant d’afluència de públic si no per la manca de col·laboració dels bars de Sant Joan. En els darrers dos anys, només hi ha hagut un bar que col·loqui una barra a fora al carrer per vendre cerveses als joves.

El Cercatasques va ser el tret de sortida a dos dies de festa a la zona esportiva. Centenars de joves es van congregar a Cal Gallifa a les 22:45h per iniciar el trajecte amb la xaranga PAI – PAI liderant l’expedició. 

Els 9SON en un moment de l'actuació. Foto: A.S.P.

Concerts i DJ’s per celebrar la Revetlla
Una vegada la rua va arribar a la zona esportiva, va començar el concert dels 9SON. Aquest any els concerts no han tingut tan èxit de públic com en anteriors edicions on l’esplanada de les pistes de tennis quedava gairebé plena.

Quan va acabar 9SON, va ser el torn del grup bagenc Mogambo que van fer ballar al públic amb les cançons entonades per un hiperactiu i showman ‘Eskuan’. Aquest grup bagenc parteix d’una base de reggae i fa un mestissatge de rumba, ritmes de latin, ska i rock’n’roll.

Als volts de les 2, es va obrir l'espai ‘Vilatrònica’ on diferents DJ’s van punxar música hardcore, electro latino i electrònica, entre d’altres. 

Els Mogambo es van posar el públic a la butxaca. Foto: A.S.P.

El 24, nit fluixa
Per primer any es va fer festa la nit del 24. Per aquell dia, es van suprimir els DJ’s. No obstant, hi van haver les actuacions dels grups: Dr. Zaius que havia guanyat el 2n Concurs de Música Jove i els Caipirinhas Rumberus. En aquesta zona dels concerts, en el moment que hi va haver més gent la xifra no va arribar al centenar de persones.

Els Caipirinhas Rumberus van tocar després de Dr. Zaius. Foto: A.S.P.

Robatoris, el pa de cada festa
La Policia Local de Sant Joan va destinar forces agents a cobrir la festa, algun dels quals anava de paisà. A més, també hi havia la presència de seguretat privada. Malgrat això, hi van haver robatoris a la zona esportiva, sobretot la nit del 23.

Poca gent en els concerts. Foto: A.S.P.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada